M & H Finland Oy liittyy osaksi Bosch Rexrothin Certified Excellence Solution -kumppanuusverkostoa.

”M & H Finland on meidän pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka osaaminen on korkealla tasolla. CE-sopimuksen myötä uskon, että yhteistyö parantuu entisestään”, kommentoi Bosch Rexrothin teollisuushydrauliikan toimialapäällikkö Hannu Petlin sopimuksesta.

Myös M & H Finlandin johtaja Nadine Proctor iloitsee vuosikymmenten yhteistyön syventymisestä. ”Tämä on meille historiallinen päivä ja suuri saavutus. Sertifikaatin avulla voimme jatkaa kumppanuuttamme tehokkaasti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi hydrauliikan asiantuntijana ja vahvistaa asemaamme markkinoilla myös tulevaisuudessa."

Kuvassa vasemmalta oikealle M & H Finlandin Nadine Proctor ja Ward Proctor. Bosch Rexrothin edustajista kuvassa Hannu Petlin ja Henrik Åberg.

Auringon jo lämmittäessä on hyvä aika valmistautua alkavaan veneilykauteen.

M & H Finland Oy:n Vantaan toimipisteellä on nyt avoinna pikapalvelupiste,

jossa voimme suorittaa paikanpäällä mm.

  • Kiireelliset ja nopeat korjaukset, kuten sylinterin -ja pumpun säädöt.
  • Vian etsiminen ja toteaminen ja korjaus-suunnitelma.

Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään hydrauliseen huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Meillä on myös laaja varasto Bosch Rexroth -pumppuja ja venttiileitä.

Kysy lisätietoja tuotteistamme.

Esimerkkejä varastotuotteistamme:

Yhteydenotot: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. numerosta +358 9 854 3969

 

 

 

Loistava video Baltic Yachts:in B112 Liarasta kilpailemassa Palma de Mallorcalla! Videon valmistaja ljtfilms.com.

M & H Finland ja Hydraulik Nord Fluidtechnik ovat ryhtyneet yhteistyökumppaneiksi, jossa M & H Finland toimii heidän jälleenmyyjänä.

Tämä tarkoittaa sitä että M & H Finland:lla on pääsy Hydraulik Nord Fluidtechnikin laajaan mobiilihydrauliikka tuotevalikoimaan.

Hydraulik Nord Fluidtechnikilla on laaja valikoima erilaisia hydrauliikka tuotteita mobiilihydrauliikkan markinnoille. Heidän koko tuoteluettelo on nähtävissä painamalla heidän logoansa alapuolella.

Halutessanne lisätietoja tai tarjouksen tuotteista, ottakaa yhteyttä niin avustamme mielellämme.

Vuosi 2018 on erityinen M & H Finland Oy:lle. Yhtiö perustettiin vuonna 2003, joten tänä vuonna juhlimme viisitoistavuotista taivaltamme. Matka on ollut jännittävä ja menestyksekäs ja olemme sitoutuneet jatkamaan samalla tavalla tulevaisuudessakin.

Katso alla olevasta videosta menestyksekäs viimeinen testi G4 katamaraanilla, jossa on M & H Finlandin tuottama OSB järjestelmä.

 

 

M & H Finland Oy on jälleen rikkonut rajoja venehydrauliikan edelläkävijänä tuomalla markkinoille ensimmäisen testatun ja kokeillun 350 barin järjestelmän parantamaan jahtien suorituskykyä.  Uusi järjestelmä sisältää uudenlaisen reaktiivisen kuormituksen, joka minimoi energiankulutuksen. M & H Finlandin ultrakevyt 350 barin-järjestelmä hyödyntää lentokoneissakin käytettäviä alumiinilohkoja sekä Bosch Rexroth- ryhmän hiljattain kehittelemiä kevyitä pumppuja.

350 barin -järjestelmä on huomattavasti parempi kuin vanhempi 250 Bar -järjestelmä ja ylivoimainen verrattuna kilpailijoiden tarjontaan tällä hetkellä. Paremmuus perustuu tehokkaammin vastaavaan järjestelmään, joka on myös ympäristöystävällisempi.  350 barin järjestelmä laskee järjestelmän virtausnopeutta ja näin saavutetaan huomattavia painon alenemisia. Tästä syystä veneet voivat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Tämä äskettäin kehitetty järjestelmä on kevyin hydraulinen järjestelmä mitä markkinoilla on tarjota tällä hetkellä, joten ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää tai haluat pyytää tarjouksen. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Yhteistyökumppanit